Inomhus


Varma vackra sommardagar och ljumma kvällar. Med våra invändiga solskyddlösningar kan du nu njuta av sommarnattens svala bris även inomhus. Du behöver inte längre dela sovrum med hundratals myggor. Blänket i tv:n blir ett minne blott och hela ditt hem kommer att få ett behagligare inomhusklimat.

Välj mellan snygga och stilrena persienner, lamellgardiner, duettegardiner, plisségardiner, rullgardiner och insektsnät som vi måttanpassar efter dina behov.

Duette<sup>®</sup> & Plissé

Duette® & Plissé

Ett snyggt alternativ till persiennen Gardinens celler har en unik förmåga att isolera värmen där du vill ha den. Med Duette® behåller du värmen inomhus på vintern och stänger ute den på sommaren. Plissévarianten är en snyggare lösning är klassiska aluminiumpersienner.

Läs mer
Insektsnät

Insektsnät

Släpp in frisk luft & stäng insekterna ute StyRa® Insektsnät är det perfekta valet om du vill undvika störande insekter inomhus såsom flugor, myggor och getingar. Insektsnät finns för både dörrar och fönster. Allt tillverkas efter dina mått, för absolut bästa passform och skydd mot objudna gäster.

Läs mer
Lamellgardin

Lamellgardin

Det praktiska solskyddet för stora fönster StyRa® Lamellgardiner är nummer ett när du vill solskydda stora glasytor invändigt. Funkar även bäst i lutande fönster och finns i massor av färger och mönster som kan göra dem till en läcker inredningsdetalj. Välj dragstav som reglage och gardinen blir barnsäker.

Läs mer
Persienn 25mm

Persienn 25mm

Klassiska persienner med många smarta funktioner StyRa® Persienn 25mm är alltid rätt. Med det lättstyrda reglaget anpassar du mängden sol du vill släppa in, helt efter tycke och smak. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset eller stäng den helt och hindra samtidigt insyn.

Läs mer
Rullgardin

Rullgardin

Klassiska rullgardiner med nya smarta funktioner Rullgardiner är en smart och snygg solskyddslösning som är populär både i privata och offentliga miljöer. Vi måttanpassar rullgardinerna efter dina önskemål och du har möjlighet att välja mellan flera olika kvalitetsvävar.

Läs mer