Utomhus


Njut av den svenska sommaren. Med en markis över uteplatsen ger du dig själv lyxen att kunna njuta av sommarens alla dagar, oavsett väder. När du väljer att handla solskydd hos Arvika Markis & Persienn garanteras du produkter av hög kvalitet som är anpassade för nordiskt klimat. Det enda du behöver göra är att välja vilket utseende du vill ha på markisen, resten fixar vi!

Terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser och pergola. Hos oss hittar du allt för din uteplats. Att investera i solskydd är att investera i sitt hus!Terrassmarkiser

Terrassmarkiser

Markiser för uteplatsen, balkongen eller restaurangen Alla våra terrassmarkiser tillverkas i Sverige och är måttanpassade och färdigmonterade efter dina behov.

Läs mer
Fönstermarkiser

Fönstermarkiser

Markiser för ett skönare inneklimat Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalitet vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet.

Läs mer
Vertikalmarkiser

Vertikalmarkiser

En smäcker solskyddslösning för såväl stora som små fönster Om du väljer screenväv till markisen kommer du behålla fri sikt utåt genom väven.

Läs mer
Balkongmarkiser B260

Balkongmarkiser B260

Balkongmarkisen ger en skön skugga på din balkong På köpet sänker du innetemperaturen med flera grader under sommaren. Markisen spänns enkelt upp mellan golv och tak, helt utan skruvhål i fasaden.

Läs mer
Pergola Zip PZ400-Serien

Pergola Zip PZ400-Serien

En minimalistisk, flexibel och stilren takkonstruktion över terrassen Pergola Zip är inte bara ett perfekt solskydd utan håller även bra mot både vind och regn. En stabil konstruktion i aluminium.

Läs mer