Hur det går till

Enkelt, smidigt och proffsigt. Det är så vi vill att du ska uppleva ditt köp hos oss. Vi hjälper dig under alla steg i processen och finns sedan till hands för service om så önskas.

1. Kontakt

1. Kontakt

Du kan kontakta oss via telefon eller e-post. Ringer du oss kan vi svara snabbt på dina frågor och ge dig en personligare service. Och du är alltid välkommen att besöka oss i butiken! Våra öppettider

2. Produkt & måttsättning

2. Produkt & måttsättning

Vi kommer till dig För bästa service föredrar vi att komma hem till dig för att mäta och se vilka produkter som passar dig och ditt hem bäst. Efter det ger vi ett kostnadsförslag och lämnar över pärmar med tygprover så att du i lugn och ro kan bestämma dig för vilken kvalité och vilket utseende du vill ha på ditt solskydd.

3. Beställning

3. Beställning

När du bestämt dig När du har bestämt dig för vilka produkter du vill ha skickar vi en beställning till vår leverantör, KD-solskydd.

4. Leverans & montering

4. Leverans & montering

Vi levererar och monterar När produkten är klar meddelar vi dig så att vi kan komma överens om en tid för hemleverans och montering. Leveranstiden ligger på 2-4 veckor beroende på säsong.

ROT- avdrag

ROT- avdrag

Gör avdrag Bor du i en villa/småhus som är äldre än fem år? Då kan du troligtvis få ROT-avdrag på monteringskostnaden när du köper nya markiser!

Läs mer
Service & reparationer

Service & reparationer

Vi finns där för dig Om du framtiden skulle behöva hjälp med service eller reparationer är du välkommen att kontakta oss.