Rullgardin

Rullgardin Basic

Rullgardin Basic

Insynsskydd och mörkläggning Rullgardin Basic håller samma höga kvalitet som övriga StyRa®-produkter. Välj mellan tio olika vävar, varav fyra är helt mörkläggande och perfekta för sovrummet. Levereras alltid med vita profiler och kedjereglage och en dold, diskret bottenlist.

Läs mer
Rullgardin Duo

Rullgardin Duo

ISTÄLLET FÖR VANLIGA GARDINER Duo är en stilren, randig rullgardin som förhöjer vilket rum som helst, oavsett om det är hemma eller på kontoret. Med den smarta upprullningen styr du enkelt hur mycket ljusinsläpp du vill ha. Välj mellan ett stort antal färger och kvaliteter.

Läs mer
Rullgardin L

Rullgardin L

FUNKTIONELLT SOLSKYDD FÖR STORA FÖNSTER Rullgardin L är vårt största system och kan användas i fönster upp till fyra meters bredd. Reglage- och monteringsalternativen är flera och smarta. Populär både i privata och offentliga miljöer. Unikt urval av vävar där du väljer bland hundratals kombinationer av färger och kvalitéer.

Läs mer
Rullgardin M

Rullgardin M

MÖRKLÄGGER OCH HINDRAR BÅDE INSYN OCH BLÄNDNING Rullgardin M passar utmärkt i de flesta medelstora och stora fönster. Liksom sina syskonmodeller är den populär både i hemmet och i offentlig miljö. Reglagealternativen är många och anpassas efter dina behov. Valmöjligheterna när det kommer till väv är näst intill oändliga!

Läs mer
Rullgardin S

Rullgardin S

ANPASSAD FÖR SMÅ UTRYMMEN Rullgardin S är konstruerad för att passa i så gott som alla mindre och medelstora fönster. Den blir ofta en fin inredningsdetalj som piggar upp även i små utrymmen. Precis som M och L är den populär både i privata och offentliga miljöer. Välj mellan hundratals färger och kvaliteter på väven.

Läs mer