Terrassmarkiser

Terrassmarkis DUO

Terrassmarkis DUO

DET FRISTÅENDE SOLSKYDDET StyRa® Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool.

Läs mer
Terrassmarkis T220

Terrassmarkis T220

SNYGGT TILL DEN LILLA UTEPLATSEN StyRa® Terrassmarkis T220 är StyRas minsta terrassmarkismodell. Den lämpar sig perfekt för den lilla altanen eller balkongen. Trots sin smäckra design är den driftsäker och mycket stabil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalitet vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Läs mer
Terrassmarkis T400-Serien

Terrassmarkis T400-Serien

SMART SKYDD ÖVER UTEPLATSEN StyRa® Terrassmarkis T400-serien består av en serie markiser som var och en har sina specifika egenskaper, för att bäst passa in i alla miljöer. Du kan välja bland 100-tals olika markistyger av absolut högsta kvalitet. Alla Profiler är i kraftig strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart. Markisarmarnas starka fjädrar garanterar maximal dukspänning i utfällt läge.

Läs mer
Terrassmarkis T580

Terrassmarkis T580

EXKLUSIVT, SNYGG OCH HÅLLBART StyRa® Terrassmarkis T580 är en vidareutveckling av StyRas T400-serie. Markisen skyddas effektivt mot smuts, regn och snö av en täckande kassett och en kraftig frontprofil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalitet vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart.

Läs mer
Terrassmarkis T720

Terrassmarkis T720

EXKLUSIVT, SNYGGT OCH HÅLLBART StyRa® Terrassmarkis T720 är den perfekta markisen för din uteplats eller balkong. Den är alltid motordriven och kan styras via din smartphone, fjärrkontroll eller automatik. När markisen inte används skyddas den i sitt inre läge av en sluten kassett, snyggt och hållbart i längden. Du har möjlighet att välja till LED-belysning i armarna för att fortsätta en härlig kväll under markisen.

Läs mer